X

اخبار، اطلاعیه ها و رویدادها

خانه/اطلاع‌رسانی/اخبار، اطلاعیه ها
تاریخ انتشار: یکشنبه 12 بهمن | تعداد بازدید: 365 | Article Rating
بهره‌مندی بازنشستگان صندوق آینده‌ساز استان مرکزی از امکانات رفاهی مجتمع امیرکبیر اراک

  بهره‌مندی بازنشستگان صندوق آینده‌ساز استان مرکزی از امکانات رفاهی مجتمع امیرکبیر اراک

پیرو سفر دکتر حاجعلی، مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز، به شهر اراک و طرح مطالبات بازنشستگان این استان در خصوص بهره‌مندی از امکانات رفاهی مجتمع سیاحتی و تفریحی امیرکبیر، با دستور ایشان و پیگیری‌های انجام‌شده، امکان استفاده بازنشستگان صندوق و خانواده‌های تحت تکفل آنان از خدمات این مجموعه فراهم شد.

بر این اساس و با عنایت به مصوبه هیئت‌مدیره مجتمع سیاحتی و تفریحی امیرکبیر اراک، بازنشستگان محترم صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز ساکن استان مرکزی و افراد تحت تکفلشان می‌توانند از تاریخ ۱3 بهمن‌ماه 1404 مطابق جدول زیر از امکانات رفاهی این مجتمع با تخفیف‌های ویژه بهره‌مند شوند.

این تصمیم در امتداد نگاه مسئولانه صندوق آینده‌ساز به بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان اتخاذ شده و زمینه بهره‌مندی هدفمند آنان و خانواده‌های تحت تکفلشان از ظرفیت‌های رفاهی موجود صندوق در این استان را فراهم می‌سازد.

 

جدول تخفیفات خدمات مجتمع سیاحتی و تفریحی امیرکبیر اراک برای بازنشستگان صندوق آینده‌ساز

ردیف

واحد

درصد تخفیف

توضیحات

1

هتل(اقامت)

30%

با ارائه کارت شناسایی

2

هتل(رستوران)

20%

با ارائه کارت شناسایی

3

سالن همایش(پردیس های سینمایی)

30%

با ارائه کارت شناسایی

4

استخر

50%

اعضاء 50%، افراد تحت تکفل 30% با ارائه کارت شناسایی

5

رستوران کوهستان

20%

با ارائه کارت شناسایی

6

شهربازی لاله

30%

با ارائه کارت شناسایی

7

ادونچر پارک

30%

با ارائه کارت شناسایی

 

ثبت امتیاز